Slottskaféet är öppet fredag till söndag 11-17. Från midsommar till vecka 32 är det öppet varje dag 11-17. Det serveras ekologiskt slottsbakat fika och lättare lunch. Gott om sittplatser ute och inne.

Salsta slott är ett fantastiskt barockslott med en spännande historia. Stora ytor, vackra omgivningar – ett perfekt utflyktsmål. Den lättillgängliga Salstaleden passerar slottet.

Salsta slottskafé håller till i slottets bottenvåning. Här serveras slottsbakat ekologiskt fika. Oftast bakar vi bullar, morotskaka, chokladtårta, smulpaj, småkakor med mera. Vi har även ekologisk glass från Sänkdalens gård och olika maträtter till exempel tomatsoppa med morotsfralla, lyxig nachotallrik med räkor, grillad focaccia, pannkakor och räksmörgås. Allergivänliga och veganska alternativ finns.

Vi har gott om sittplatser både inomhus och utomhus eller takeaway för den som föredrar det. Boka gärna till info@salstaslottskafe.se om ni är ett större sällskap. Spel finns att låna, både brädspel och utomhusspel. Filtar och korgar för den som vill göra en picknick i slottsparken.

Kalendarium för vad som händer på slottet finns här

Om du vill beställa catering i form av bufféer, smörgåstårtor, smörgåsar, bullar mm gör du det i vår webbshop eller kontakta oss på info@salstaslottskafe.se eller ring 076-0218999.

Kaféet är öppet fredag-söndag kl. 11-17 hela året. Sommaröppet alla dagar kl. 11-17 från midsommar t o m vecka 32.

Varmt välkomna till Salsta slott!

Sommaröppet från midsommar till v.32 – alla dagar 11-17

Mer information:
https://www.facebook.com/salstaslottskafe