PRO VATTHOLMA

PRO Vattholma har över 200 medlemmar från Vattholma, Tensta och Skyttorp, samt Uppsala. Vi vill gärna bli fler. Vi har ingen gemensam lokal utan ambulerar mellan de tre största orterna. Föreningen har funnits i fler än 60 år och är fortfarande livaktig.

PRO är partipolitiskt neutralt och arbetar för pensionärerna. Viktiga frågor är bättre pensioner och rättvis beskattning. Vi bevakar också äldreboende och service för äldre i vårt område.

Vi gör roliga saker tillsammans. Förutom den vardagliga verksamheten så firar vi gökotta, äter hemlagat julbord, grillar korv i skogen, tävlar i fem-kamp, går tipspromenader, äter sillunch och spelar bingo. Populära aktiviteter är linedance, boule och shuffleboard. Vi har en sångkör som träffas var 14e dag. Vi har också ett förmånligt avtal med Storvreta Gym för dem som önskar träna sina muskler.

Vi reser tillsammans. Under år 2020 planerar resekommittén flera resor, se under rubriken Resor.

Gemenskap, omtanke och samhörighet är föreningens viktigaste mål och sker i form av medlemsträffar, aktiviteter, men också i form av uppvaktningar vid jämna födelsedagar och 80+-festen.  

Välkommen att kontakta oss i styrelsen
Ordförande: Hans Olof Brink. Tel 073-6499852

Webbsajt
https://www.pro.se/Distrikt/Uppsala-Lan/Samorganisationer/Uppsala-Samorganisation/Foreningar/Vattholma/