Famora Foods AB är ett helägt familjeföretag som drivs av familjen Orang (Famora). Det grundades redan 1987 av Yousef Orang. Med Yousef som styrelseordförande drivs företaget idag i andra generationen av syskonen David (VD), Jonas, Susanna och Elias.

Idag produceras olika typer av snacks, nötter, torkad frukt och saffran. Att rosta en nöt till fulländning eller göra en blandning med perfekt balans mellan sälta och sötma är ett hantverk som kräver stor kunskap och rätt typ av utrustning. Därför byggde vi 2018 en ny produktionsanläggning med tillhörande lager och kontor strax norr om Uppsala. Här har vi eget nötrosteri, dragéringsenhet, saffransproduktion, automatiska paketeringslinjer och kapacitet att lagra upp till 7000 pallar. Denna investering gör att vi får ett helhetsgrepp om hela produktionsledet och i slutändan kan leverera nyproducerade produkter av hög kvalitet.

Vare sig det är pris, kvalitet eller en innovation lovar vi att alltid se till konsumentens intresse och leverera en produkt som tillför något. Med hjälp av vår långa erfarenhet och produktionskapacitet är vi säkra på att hålla det löftet.

Telefon
018-12 21 03

Adress
Onslunda 33
743 93 VATTHOLMA

Mer information
https://www.famorafoods.se